Zobacz ¶wiat oczami wilka...

Zaloguj siê i graj ze znajomymi...

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2011-11-28 12:25:41

Kapucynka

Moderatow

SkÄ…d: Ziemia...
Punktów :   

Skargi

Tak, tak... Tu proszê zak³adaæ skargi na modów... I na mnie Oj Sophie, ty to masz pomys³y

Jestem Kapucynka, pierwsza moderatorka forum. Jak wiadomo, forum dopiero siê rozwija. Dziêkujemy wszystkim osobom które siê tu zarejestrowa³y. Pozdrawiam wszystkich u¿ytkowników serdecznie- wasza Kapucynka.

#2 2011-11-28 15:39:23

Sophie

Administrator

Punktów :   

Re: Skargi

-.- Mam mam... -.- Ale! Ka¿dy u¿ytkownik zak³ada swój temat! -.- Narazie Ci to wybaczê gdy¿ jeste¶my tu we dwie -.- xD Powa¿nie... Aaa! I jeszcze jedno! Na Admina nie wolno sk³adaæ skarg! Albo... A w³a¶ciwie? Mo¿na! xD

Tu Sophie , Administrator... proszê o wiêksz± aktywno¶æ na naszym forum... Forum siê udoskonala... ;D

#3 2011-11-28 16:03:04

Kapucynka

Moderatow

SkÄ…d: Ziemia...
Punktów :   

Nie napisa³am, ¿e skargi na admina... Nie krzycz na mnie

Jestem Kapucynka, pierwsza moderatorka forum. Jak wiadomo, forum dopiero siê rozwija. Dziêkujemy wszystkim osobom które siê tu zarejestrowa³y. Pozdrawiam wszystkich u¿ytkowników serdecznie- wasza Kapucynka.

#4 2011-11-29 15:58:16

Sophie

Administrator

Punktów :   

xD

Tu Sophie , Administrator... proszê o wiêksz± aktywno¶æ na naszym forum... Forum siê udoskonala... ;D

Stopka forum

RSS